Forums

Tam Versiyon: SBT 2008 ÜCRETSİZ KAYKAY KURSLARI VE YAZ ANTREMANLARI
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
SBT olarak İzmir'de 5 Temmuz 2008 tarihinden beri başlattığımız bu uygulamada yeni başlayanlar ve orta seviyedeki tüm arkadaşlarımıza yönelik çalışma programları belirliyor, yaz sonuna kadar kaykaya hakim olmalarını sağlıyoruz. Eğer İzmir'deyseniz lütfen bizimle iletişime geçerek kaydınızı yaptırınız, kursların nerede ve hangi saatlerde olduklarını info@skateboardingturkey.com dan öğrenebilirsiniz.

Eğer yeterli düzeyde olduğunuzu düşünüyor ve İzmir dışında yaşıyorsanız, ortak çalışmalar için lütfen bağlantıya geçiniz.

MSN: HAFTA İÇİ 09:00-16:00
2 gündür kayıyorum 2. derste ollie calısmaya basladım ama tabi ilk deneme basarısız oldu ama pes etmek yok Wink
2 gündür katılıyorum süperler hepside Big Grin 2 gunde ollie yi ogrettiler yeahxD
bence ankarada da böyle bişi olması lazım en azından benle birlikte 5 kişi geliriz
İstanbuldaki arkadaşlar için kişisel olarak yardım edebilirim.
merhaba ben yeniyim ama böyle bisey ankarada'da olsa super olur
Eskisehir? Big Grin
bn murat ist tuzlada oturuorum 15 yasındayım kaykayı öğrenmek istiorum bana yardım edebilirmisiniz?
Tüm sorularınızı forumda ilgili alanlarda sorabilir, birebir görüşme için canlı destek ekibimizle irtibata geçebilirsiniz.

Hafta içi: 09:00 -16:00
info@skateboardingturkey.com adresini MSNinize eklemeniz yeterli..

mxdj Yazan:
İstanbuldaki arkadaşlar için kişisel olarak yardım edebilirim.

misal bana yardım edebilirsin Tongue ist.in neresinde avrupa yakasındaysan falan yardım edebirsin kızım 14 yaşındayım ...

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8
Referans URL