Forums

Tam Versiyon: SKATEBOARDINGTURKEY.COM AVRUPA'DA
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
TÜRK KAYKAYINI AVRUPA TANIYOR

Türkiye'nin kaykay sitesinin kurucu Önder Özkoç ile yapılan skateboardingturkey.com röportajı Avrupanın en seçkin kaykay portalı olan Europeskate.com'da ayın röportajı olarak yayınlanıyor.

Türk kaykayı adına büyük bir adım olarak nitelendirdiğimiz bu gururu ve haberi sizlerle paylaşmaktan onur duyuyoruz.

Europeskate.com Üzerinden Röportajı okumak için tıklayınız;

Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..

AYRICA SBT OLARAK BAŞLATACAĞIMIZ SKATEBOARD CLOTHING PROJEMİZ İÇİN ÖDÜLLÜ ANKET DEVAM ETMEKTEDİR;

Ankete Katılmak İçin;
Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..
Europeskate.com Üzerinden Röportajı okudum . anlamadım ingilizce olduğu için ama anladığım kadarıyla . bu bir başarıdır . Türkiye için çok büyük bir adım atıldı . Bu SBT ile gerçekleşti . avrupanın önemli kaykay sitelerinden birinde SBT yi görmek güzel . tebrikler önder abi
benmde inglzcem pek iyi olmadıgı için pek anlamadım ama çok büyük bi başarı benceSmile türk kaykayınn tanınması için çok güzel bi adım atılmş. sitede resimleri gördüğüm an duygulanmadım desem yalan olur. (:
çok süper Smile bu arada önder abi resmin yakiyor röpartajın başındaki Smile Smile
Güzel bi röportaj olmuş
Abi resim süper olmuş ordaki Smile
skateboardingturkey için büyük bir adım bravo tebrik ederim önder abi
Çeviricem de aylar sürücek ya en iyisi okumak ama bir iki kişi olursa beraber çevirelim?
sahip olduğum ingilizcemle anladığım kadarıyla süper olmuşBig Grin tebrikler önder abi..

Emre Özdemir

Türkçe çevirisini de bekliyoruz fakat foto çok güzel gerçekten deTongue
abi döndüm dolaştım herkez gbi fotorafa takıldım süper olmuş foto ya Big Grin
ben yardım almak için destek@skateboardingturkey.com ekledim kabul etmediler heralde açık deil 2 saattir Big Grin
Sayfa: 1 2
Referans URL